Παναθηναϊκός: Στα χέρια του Ερασιτέχνη το πλάνο με τα νέα γήπεδα

Βοτανικός: Xρονοδιάγραμμα & χρηματοδότηση του γηπέδου - Μπαίνει το 2024

Η ΑΕΠ Ελαιώνα παρέδωσε στον Ερασιτέχνη τα τελικά σχέδια που σχετίζονται με τις λεπτομέρειες της κατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού, τα οποία φέρουν την υπογραφή της εταιρίας «ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΡΓΩΝ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr στα τελικά σχέδια που παραδόθηκαν στον Ερασιτέχνη από τις Τράπεζες εμπεριέχονται:

*Ενα κλειστό γήπεδο (κεντρική σάλα) χωρητικότητας 3.000 θέσεων που είναι συμβατή με τα standards των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο βόλεϊ και επιτρέπει τη δυνατότητα τέλεσης αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προβλέπεται και η δυνατότητα μικρής προέκτασης και απόκτησης επιπλέον θέσεων μέσω πτυσσόμενης εξέδρας.

*Ενα δεύτερο γήπεδο, εντός του κλειστού γηπέδου, που θα λειτουργεί ως προπονητήριο αλλά θα μπορεί να φιλοξενεί 200 θεατές.

*Μία ανοιχτή αθλητική πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων 50 μ. με σκέπατρο, 500 θέσεων.

Το σχέδιο είναι πλήρες και εντός του πλαισίου των 7.500 τετραγωνικών μέτρων των αθλητικών εγκαταστάσεων που είναι υποχρεωμένη να κατασκευάσει η ΑΕΠ Ελαιώνα (τράπεζες Alpha bank και Πειραιώς) στον Ερασιτέχνη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News