Παναθηναϊκός: Στα χειρότερά σου φέρνεις Χεζόνια και Γιόβιτς

«Το... ψάχνει για Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός - Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι»

Ότι στα χειρότερά σου διοικητικά χρόνια, φέρνεις στην Ελλάδα πρώτα τον Χεζόνια και κατόπιν τον Γιόβιτς φανερώνει σφυγμό.

Αν αποκτηθεί και ψηλός (ήδη διαβάζουμε ότι νυχθημερόν παρακολουθούνται παίκτες) προφανώς την άνοιξη θα έχουμε μπροστά μας καινούργιο «παίκτη» στη μάχη για μια ακόμα πρωτιά στην Ελλάδα.

Ο Γιόβιτς είναι γνωστό ότι αποτελεί τοπ κλας αθλητή. Αν εμφανιστεί έτοιμος μετά από τόσο καιρό απραξίας είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά ηλεκτροσόκ θα αρχίζει να δείχνει διαφορετικό σφυγμό. Η δυναμική του status του θα βρεθεί σε συνεχώς ανοδική πορεία, εφόσον οι μεταγραφές …κουμπώσουν με τον κορμό που υπάρχει ήδη.

Το ζήτημα είναι οι ενισχύσεις να βοηθήσουν τον προπονητή να εφαρμόσει το μπάσκετ που έχει στο μυαλό του, δηλαδή να εμφανιστεί ομάδα που θα κερδίζει κατά κράτος τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.

Ο Γιόβιτς θα ανοίξει αποστάσεις στο μισό γήπεδο κι αν βρεθεί τρόπος να συνεργαστεί αρμονικά με τους υπόλοιπους γκαρντ, ο αντίπαλος θα έχει μεγάλο πρόβλημα να διαχειριστεί τα aggressive cuts των πράσινων προς το καλάθι.

Προφανώς για να έχεις ελπίδες να πάρεις τίτλους επιβάλλεται…χθες να ανεβάσεις τους ρυθμούς της άμυνάς σου, να παίξεις σε υψηλότερο τέμπο και να παράγεις σκορ με μεγαλύτερο ποσοστό συνεργασιών.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News