Παναθηναϊκός-Σποράρ: Ζητούσε 5 εκατ, «ματ» με ποσοστό μεταπώλησης

Αποχαιρέτησε Σποράρ η Σπόρτινγκ: «Καλή τύχη στον πρωταθλητή μας!» (pic)

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Άντραζ Σπόραρ.

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στους “πράσινους” λίγο μετά τις 23:00 της Τετάρτης (27/7) και ο Παναθηναϊκός, σε μία… ασυνήθιστη ως προς την ώρα κίνηση, ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα την απόκτησή του έως το 2026.

Η διαπραγμάτευση με τη Σπόρτινγκ δεν ήταν καθόλου, εύκολη καθώς αρχικά οι Πορτογάλοι ζητούσαν πέντε εκατ. ευρώ. με τον Παναθηναϊκό να μειώνει κατά 30% τις αρχικές αξιώσεις τους.

Σύμφωνα με τη Sportday, οι Πορτογάλοι ήθελαν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος απ’ το ποσό που έδωσαν τον Ιανουάριο του 2020, ήτοι έξι εκατ. ευρώ. στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε απ’ τα δύο εκατ. και κατέληξε σε ένα ποσό κοντά στα τριάμισι εκατ. ευρώ, προσφέροντας -προκειμένου να καλυφθεί η αρχική απόσταση- κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 15% με 20%.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News