Παναθηναϊκός: Σπόραρ, το τελευταίο κομμάτι του παζλ

Το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού έως τώρα στη σεζόν

Παναθηναϊκός: Ο Αντράζ Σπόραρ δεν είναι ότι έχει «ματώσει» τα δίχτυα στις πρώτες του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα αλλά οι κινήσεις του είναι εξαιρετικές.

Με τον ΠΑΣ στο 5ο λεπτό με την αλλαγή φοράς του κορμιού του αφήνει…άγαλμα τον προσωπικό του φρουρό αλλά το σουτ που κάνει εξουδετερώνεται.

Στη φάση της σύγκρουσης με τον γκολκίπερ περνά ανάμεσα από τα μπακ και παίρνει θέση εκτέλεσης προ του πορτιέρο που βγαίνει άγαρμπα και τον βγάζει εκτός τροχιάς μπάλας.

Το ξέρει καλά το τόπι ο Σλοβένος, κάνει «μπαμ» από μακριά. Από τη στιγμή που το κλαμπ βρήκε ποιότητα στη σέντρα, στην ανάπτυξη, στις μπούκες από τα πλάγια, το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από το παζλ ήταν ο φορ με άριστη γνώση των βασικών που ΔΕΝ θα ήθελε η ομάδα να δουλεύει για εκείνον, χαρακτηριστικό του Καρλίτος και του Μακέντα (λιγότερο).

Ποιοτικά αυτά τα δύο παιδιά αλλά όχι για το σχέδιο που είχε στο μυαλό του ο κόουτς.

Από τη στιγμή που υπάρχουν γερές βάσεις για ποικιλία στην ανάπτυξη ο στράικερ έπρεπε να ήταν παίκτης με τεχνική κατάρτιση που θα γλύκαινε κι άλλο το παιχνίδι συνεργαζόμενος με τους χαφ, που θα είχε την ατομική ενέργεια και την δυνατότητα να πάει στο ένας μ’ έναν. Σαν τον Σπόραρ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News