Παναθηναϊκός: Σπάνια το βλέπεις για παίκτη που πληρώνεται για να σκοράρει!

Σερέτης για ντέρμπι με ΑΕΚ: «Αυτό κι αν είναι crash test για τον Παναθηναϊκό»

Το ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα προσπαθεί να βρει πατήματα και ρυθμό δεν αναιρεί την φόρμα Παλάσιος και Αϊτόρ, απεναντίας δείχνει πάσα τους οφείλει ο πρωτοπόρος για το 4/4.

Ο Ισπανός μοιάζει ασταμάτητος, είναι τόσο επιδραστικός, τον βλέπεις να πασάρει, να σκοράρει, να ηγείται και νομίζεις ότι παίζει πάνω από τις φυσικές του δυνάμεις. Ειλικρινά είναι στιγμές που νομίζεις ότι τον αντίπαλο μπορεί να τον πάρει μόνος του.

Τον βοηθά πολύ ότι ο Σπόραρ δίνει έξτρα ποιότητα στο 9, ο Σλοβένος δεν είναι άβγαλτος σαν τον Φώτη Ιωαννίδη, ίσα-ίσα που οι άμυνες τον φοβούνται και τον προσέχουν, κάτι που αφήνει κενά μέτρα στους άλλους. Με φορ του διαμετρήματος του Αντράζ κάτι μας λέει πως οι δύο εξτρέμ θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι φέτος.

Η μεσοεπιθετική γραμμή αναβαπτίστηκε είναι όχι μόνο ποιοτική αλλά και πολυπρόσωπη. Ο Σέμπα Παλάσιος τώρα κατ’ εμάς κορυφαίος στο είδος του. «Σκυλί του πολέμου» αμυντικά κάτι που βλέπουμε σπάνια για παίκτη που πληρώνεται για να σκοράρει.

Θαρρείς ότι από πέρσι κάνει πράγματα πάνω από τις δυνάμεις του στο γήπεδο (και τις κάνει με επιτυχία) κι όμως ο τύπος δεν σταματά πουθενά. Τεράστια αξία και θα δούμε κατά πόσο είναι αποφασισμένοι να κλέψουν μερική από τη λάμψη του, οι Βέρμπιτς, Μπερνάρ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News