Παναθηναϊκός: Σπάνια περίπτωση, ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώσει!

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Χουάνκαρ

Ακόμα μια καλή εμφάνιση του Χουάνκαρ κόντρα στον ΠΑΣ. Ο Ισπανός είναι ο ορισμός του επαγγελματία, σπάνια περίπτωση πραγματικά.

Το αναφέρουμε επειδή από τον Δεκέμβρη μόνο στα γόνατα δεν έχει πέσει για να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό. Μολονότι παραμένει στον αέρα επαγγελματικά εντούτοις κάθε φορά που πατά χορτάρι δίνει το 110% των δυνατοτήτων του.

Είδατε το ουρλιαχτό του στις φάσεις του 1-0 και του 4-0 με τους Ηπειρώτες; Μιλάμε για ποδοσφαιριστή που αν και προέρχεται από την καλύτερη λίγκα στον πλανήτη είναι απόλυτα δεμένος με τον οργανισμό.

Θα ξεχάσουμε τι έγινε τον Δεκέμβρη, πάλι εναντίον του ΠΑΣ στη Λεωφόρο; Ο Χουάνκαρ είχε βουρκώσει στο γκολ του Μαουρίσιο μετά από τη σέντρα – ασίστ που του είχε κάνει.

Ο Ισπανός είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα παιδιά που έχουν περάσει από τα αποδυτήρια του κλαμπ τα τελευταία χρόνια, μάλιστα από το περιβάλλον του είχε ειπωθεί πως γενικώς δένεται με την ομάδα που παίζει.

Όταν είχε αποχωρήσει από την Μάλαγα ο αποχαιρετισμός του προς τον σύλλογο δεν ήταν από εκείνους τους …ξύλινους που συνηθίζουν οι ποδοσφαιριστές αλλά λόγια βγαλμένα από την ψυχή του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News