Παναθηναϊκός: Σωστή κίνηση Πρίφτη να τον κρατήσει στο ρόστερ

Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Χαιρετίζουμε με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση του κόουτς Πρίφτη να κρατήσει στις τάξεις του πρωταθλητή τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Είναι να απορείς πως ο Οντέτ Κάτας δεν είχε στα σχέδιά του (για χάρη κάποιου Ντιαλό) τον 31χρονο φόργουορντ που φέτος…σκίστηκε για την ομάδα είτε έπαιζε 10 λεπτά, είτε 10 δευτερόλεπτα.

Ο Βασίλης Σκουντής στο blog του το περασμένο καλοκαίρι με αφορμή τον ερχομό του Λεωνίδα από την Πάτρα είχε γράψει: … «Είχα ρωτήσει πριν από δυο χρόνια τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς ποιον από τους συμπαίκτες του στις εθνικές ομάδες της γενιάς του θαυμάζει ή ζηλεύει και γιατί. Μου είχε απαντήσει ως εξής: «Τον Σλούκα και τον Παπανικολάου για τους τίτλους και την καταξίωση τους. Αλλά περισσότερο από τους δυο Κωστήδες, βγάζω το καπέλο στον Κασελάκη. Ο τύπος έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Τέτοιο δουλευταρά, σκύλο και αφοσιωμένο παίκτη δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου».

Τέτοιοι αθλητές είναι πολύτιμοι στα αποδυτήρια κι αυτό δεν το λέμε…χατιρικά, το παλικάρι μάτωσε φέτος για τον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας την καθολική εκτίμηση του κόσμου που έχει μάθει να διακρίνει.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News