Παναθηναϊκός: Σκούπα Ράντονιτς - Οι 6+1 που φεύγουν!

Παναθηναϊκός: Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν

Μετά την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς στο Τριφύλλι για τα επόμενα δύο χρόνια, σειρά παίρνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής ήδη έχει κάνει το σχεδιασμό του και έχει ενημερώσει ποιοι παίκτες δεν θα συνεχίζουν να φορούν την πράσινη φανέλα.

Αυτοί είναι οι  Έβανς, Ουάιτ, Μέικον, Γιόβιτς και Σίβα. Οι πέντε αθλητές δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

«Δεν θα υπάρχει Σαντ Ρος τη νέα χρονιά»

Στην αποκάλυψη ότι ο Σαντ Ρος δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό προχώρησε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Μιλώντας σε εκπομπή του SDNA TV, ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο δύσκολα θα δούμε τον Κουβανό στο ΟΑΚΑ την επόμενη σεζόν.

Εκείνος που παίρνει τη θέση του είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Παράλληλα, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν να ενισχύσουν τον ελληνικό τους κορμό…

Είναι άγνωστο, όμως, τι θα γίνει με τον Βασίλη Καββαδά. Αν θα τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός με λιγότερα χρήματα από όσα αναφέρονται στο συμβόλαιό του για του χρόνου ή θα τερματίσει την συνεργασία τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News