Παναθηναϊκός: Σκέψεις να τους... χορέψει ο Μπερνάρ στην Τούμπα!

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ προπονείται σε φουλ ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Βραζιλιάνος παικταράς δείχνει να εγκλιματίζεται ολοένα και περισσότερο στη καινούργια του ομάδα ενώ σε κάθε προπόνηση γίνεται όλο και καλύτερος.

Επίσης, ο Μπερνάρ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του φιλικού με τον Παναθηναϊκό Β’ και μάλιστα αγωνίστηκε ως οκτάρι.

Η κατάσταση του Βραζιλιάνου έχει δημιουργήσει αρκετές σκέψεις στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς ο Σέρβος προπονητής δεν αρέσκεται στις πολλές αλλαγές ενώ και η τριάδα Ρούμπεν- Τσέριν- Κουρμπέλης τα έχουν πάει πολύ καλά ως τώρα.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις τελευταίες προπονήσεις πριν τον αγώνα όπου ο Γιοβάνοβιτς θα δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και ποιοι από αυτούς είναι πιο έτοιμοι.

Ενδεκάδα με ΠΑΟΚ: Με δίλημμα «κλειδώνει» η αμυντική τετράδα

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ειδικότερα στην άμυνα εκεί όπου το Τριφύλλι θα έχει αρκετές επιστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ συνεχίζει να προπονείται κανονικά και να ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται να πάρει θέση στο βασική ενδεκάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παρτενέρ του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας ο οποίος κάνει μέχρι στιγμής μια εξαιρετική χρονιά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι ετοιμοπόλεμος και μάλιστα έπαιξε και με την εθνική του ομάδα όμως ο Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο τους παίκτες που δουλεύουν μαζί του. Έτσι ο Ισλανδός αναμένεται να έρθει από τον πάγκο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Στα αριστερά της άμυνας θα επιστρέψει ο Χουάνκαρ ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις και δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

Τέλος, το μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται στην δεξιά πλευρά εκεί που όλα θα ξεκαθαριστούν την Τετάρτη καθώς η ομάδα αύριο έχει ρεπό.

Εφόσον ο Γιάννης Κώτσιρας μπει στις προπονήσεις και δηλώσει παρών θα είναι το μεγάλο φαβορί για να αγωνιστεί την Κυριακή.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα αντικατασταθεί από έναν εκ των Σάντσες ή Βαγιαννίδη με τον Αργεντίνο να έχεις τις περισσότερες πιθανότητες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News