Παναθηναϊκός: Σκέψεις για τη θέση «1»...

Παναθηναϊκός: Ξεπερνούν το εκατομμύριο οι απολαβές του Πρίφτη!

Θα μείνει ο Παναθηναϊκός μόνο με Σαντ Ρος και Πέρι στον «άσο»; Ο νταμπλούχος είχε ανάγκη από περιφερειακό με καλό σουτ, που θα βελτιώσει τις αποστάσεις του, θα βλέπει γήπεδο και φυσικά θα παίζει άμυνα.

Παράλληλα χρειάζεται αυτός ο αθλητής να έχει και μέγεθος, αφού μόνο με το Κουβανό (άντε και τον Μποχωρίδη που είναι 1.96) να έχει το μπόι για να υψώσει τείχος στην πρώτη γραμμή άμυνας δουλειά δεν θα γίνει στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Προφανώς η κουβέντα θα ήταν διαφορετική αν οι πρωταθλητές είχαν στην διάθεσή τους 1 εκατ. ευρώ για να κάνουν κίνηση. Δεν έχουν όμως.

Ο Πέρι μπορεί να μην είναι παίκτης βαρβάτος αλλά δεν παύει να είναι ένα παιδί με προσόντα, τα οποία θα λύσουν κάποια θέματα.

Θα προσφέρει μία ακόμα απειλή από την περιφέρεια, θα ανοίξει το ροτέισον στις θέσεις των γκαρντ για να πάρουν ανάσες οι βασικοί, θα δώσει λύσεις. Το αν είναι τελικά αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό, θα φανεί στο παρκέ. Μόνο που επειδή δεν χρειάζονται αχρείαστα ρίσκα για δεύτερη σερί χρονιά ας μην …κάψουμε πάλι τον Σαντ Ρος στο να παριστάνει τον πόιντ γκαρντ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News