Παναθηναϊκός: «Σκανάρισμα» σε Πέρι και Γιόβιτς

Παναθηναϊκός: «Σκανάρισμα» σε Πέρι και Γιόβιτς

Η ομάδα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και ήδη τσεκάρει μερικούς παίκτες.

Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από το τελικό μπάτζετ, τις εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά, τις υποδείξεις του Κάτας, καθώς επίσης και το τι θα γίνει με τις ανανεώσεις των Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Νέντοβιτς.

Ένα από τα ονόματα που συνεχίζουν να απασχολούν το τμήμα σκάουτινγκ είναι αυτό του Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση που δεν παραμείνει στη “Βασίλισσα” δεν αποκλείεται να απασχολήσει σοβαρά, δεδομένου ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος από το περσινό καλοκαίρι. Ο Αργεντίνος φέτος μετράει 6.5 πόντους (33% τρίποντα), 3.5 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 17:31.

«Σκανάρισμα» σε Πέρι και Γιόβιτς

Την ίδια στιγμή, το τριφύλλι σκανάρει -για τα καλά- ακόμη δύο περιπτώσεις.

Τον Στέφαν Γιόβιτς: Ο 30χρονος Σέρβος φέτος έχει 4.4 πόντους (53.8% τρίποντο), 3.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.8 ριμπάουντ ανά 23:04, σε μία σεζόν που δεν εξελίσσεται όπως την περίμενε.

Επίσης, οι πράσινοι έχει σταμπάρει τον Κέντρικ Πέρι. Ο Αμερικανός αγωνίζεται στην Τσεντεβίτα και έχει ξεχωρίσει στο φετινό EuroCup, όπου μέτρησε 16.1 πόντους (35.7% τρ.), 6.1 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα ανά 27:52.

Δεν είναι, όμως, οι μοναδικές περιπτώσεις, καθώς μπορείτε να διαβάσετε, επίσης:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News