Παναθηναϊκός: Σήμερα τα σπουδαία για Κίφερ Σάικς

Παναθηναϊκός: Σήμερα τα σπουδαία για Κίφερ Σάικς

Αργά, το βράδυ της Πέμπτης, έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός ρίχνει ματιές στον Κίφερ Σάικς για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Για την ενίσχυση στα γκαρντ κινείται ο Παναθηναϊκός, καθώς στο προσκήνιο ήρθε η φήμη ότι οι πράσινοι είναι σε συζητήσεις με τον Κίφερ Σάικς.

Τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα του Γιώργου Βόβορα «πονάει» στην περιφέρεια, καθώς ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Πιερ Τζάκσον ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ο Κίφερ Σάικς (26χρ., 1.83μ.) πήρε μέρος στο Final 8 του BCL με την Τουρκ Τέλεκομ, όμως από τη στιγμή που η τουρκική ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και μπορεί να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας την καριέρα του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο, αλλά είναι πιθανόν (μιας και ο παίκτης βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα) να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News