Παναθηναϊκός: Σημείο αναφοράς ο Μπαρτ, όχι ο Φραν!

Προσγειωμένος ο Σένκεφελντ: «Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας - Συγκεντρωνόμαστε στον ΠΑΣ»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι ο παίκτης που βγάζει τη περισσότερη σιγουριά υπό πίεση όντας αρκετά επιδραστικός σε καταστάσεις όπου η ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα ηρεμία και καθαρό μυαλό.

Το μεγαλύτερο προσόν του Ολλανδού -πέρα από την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στα πόδια του- είναι το γεγονός ότι ακόμα και στη κακή του βραδιά μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς.

Είναι πιθανό να βγει με επιτυχία στην εξίσωση και να κρίνει μια αναμέτρηση βγάζοντας μια καλή άμυνα ή δημιουργώντας μπελάδες με τις συχνές του προωθήσεις στα αντίπαλα καρέ.

Αυτό που μας προβληματίζει στη περίπτωση του είναι πως θα εμφανιστεί του χρόνου αν τελικά ο Φραν Βέλεθ αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ισπανός πιέζει να αποχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερα λεφτά για να τον παραχωρήσει, σε περίπτωση που επέλθει διαζύγιο δεν είναι τόσο απλό να βρεθεί εφάμιλλο ταίρι του έμπειρου στόπερ, ειδικά εν μέσω αγώνων που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή επιστροφή του κλαμπ.

Όπως και να χει, ο παίκτης που στηρίζει το αμυντικό οικοδόμημα του Γιοβάνοβιτς είναι ο «οράνιε» μπακ και όχι ο Ίβηρας. Όμως το να «σπάσει» το δίδυμο είναι μια κατάσταση που κανέναν δεν θα χαροποιήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News