Παναθηναϊκός: Σημαντική επιστροφή με ΠΑΟΚ - Πότε θα είναι έτοιμος ο Κλεϊνχέισλερ!

Παναθηναϊκός: Σημαντική επιστροφή με ΠΑΟΚ - Πότε θα είναι έτοιμος ο Κλεϊνχέισλερ!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη του νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κοιτάζει την επόμενη μέρα και το ματς με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος, το οποίο δεδομένα θα χτυπήσει και φέτος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε την ομάδα του στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει τη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης κι εκτέλεσε εύστοχα ο Σπόραρ.

Πλέον όλοι στην ομάδα κοιτάζουν την επόμενη μέρα, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και το πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό. Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω τιμωρίας.

Έπειτα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πιθανόν την ερχόμενη Κυριακή, πάλι με τον ΠΑΟΚ, ή σε διαφορετική περίπτωση την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο Ούγγρος χαφ έχει λίγες μέρες στη χώρα μας και είναι λογικό να θέλει χρόνο προσαρμογής πριν μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τη νέα του ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News