Παναθηναϊκός Σικάγο: «Θα θέλαμε συνάντηση με Γιαννακόπουλο - Αλαφούζο»

Παναθηναϊκός Σικάγο: «Θα θέλαμε συνάντηση με Γιαννακόπουλο - Αλαφούζο»

Στην περαιτέρω ανάπτυξη του Παναθηναϊκού Σικάγο στάθηκε ο ιδρυτής και διευθυντής του ποδοσφαιρικού κλαμπ, Ντένης Χρονόπουλος, ζητώντας συνάντηση τόσο από τον Γιάννη Αλαφούζο, όσο και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό Σικάγο έφερε στο «φως» την προσπάθεια των πρασίνων στην Αμερική.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε ο Ντένης Χρονόπουλος, επιβεβαίωσε πως το αμερικάνικο τμήμα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξαν και σχετικά σεμινάρια μέσω Zoom το τελευταίο διάστημα λόγω του Covid-19.

Ο Παναθηναϊκός Σικάγο αγωνίζεται στο NPSL (National Premier Soccer League), αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει η προοπτική ανόδου των ομάδων στην α’ κατηγορία του MLS. Πάντως, 19 ποδοσφαιριστές από την κατηγορία του Παναθηναϊκού «ανέβηκαν» στη μεγάλη κατηγορία.

Το… ζουμί της συνέντευξης συγκεντρώθηκε στην επιθυμία του κ. Χρονόπουλου να έρθει σε επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «τις δύο μεγάλες δυνάμεις του Παναθηναϊκού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για να αναπτυχθεί περισσότερο ο Παναθηναϊκός Σικάγο.

Τέλος, επισημοποίησε τη μεταγραφή του Σισέ στην ομάδα, τονίζοντας πως η επιθυμία του τελευταίου είναι να κλείσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News