Παναθηναϊκός: Σίγουρη πρόκριση στο Περιστέρι δίνουν οι μπουκς!

Παναθηναϊκός: Σίγουρη πρόκριση στο Περιστέρι δίνουν οι μπουκς!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην τα κατάφερε για τέταρτη συνεχόμενη φορά εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, ωστόσο, το Κύπελλο είναι άλλη υπόθεση με τους μπουκς να δίνουν εξαιρετικά χαμηλή απόδοση στην πρόκριση του Τριφυλλιού στο Περιστέρι.

Μόλις τέσσερις μέρες μετά την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός παίζει σε ένα ματς δίχως γυρισμό για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Η Novibet θεωρεί ξεκάθαρο φαβορί τους «πράσινους» παρά τις κακές επιδόσεις εκείνων μακριά από τη Λεωφόρο, βάζοντας στην εξίσωση και τον πεσμένο Ατρόμητο που δεν αποδίδει, όπως θα περίμεναν το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η πρόκριση του Παναθηναϊκού με οποιονδήποτε τρόπο δίνει απόδοση x1,54, εν αντιθέσει, ο Ατρόμητος εντοπίζεται στο x2,40.

Ως προς το τελικό αποτέλεσμα οι αποδόσεις «ανεβαίνουν» αισθητά. Διπλό του Παναθηναϊκού στο 90λεπτο πληρώνει x2,08, ενώ ο άσος x3,70.

Για τους τολμηρούς… παίκτες η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι δίνει x8,80.

Δείτε τις αποδόσεις εδώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News