Παναθηναϊκός: Σενάριο έκπληξη με αντί-Ιωαννίδη στην Κύπρο

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη μένει μονάχα με έναν σέντερ φορ και καλείται να βρει λύση προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που έκλεισε τον πρώτο γύρο όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού υπέστη έναν τραυματισμό λίγες μέρες πριν. Μάλιστα ο τραυματισμός αυτός θα τον αφήσει εκτός της επανέναρξης των υποχρεώσεων του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα ο Έλληνας φορ θα χάσει το παιχνίδι με τον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπει σε περιπέτειες, καθώς πλέον έμεινε μόλις με έναν επιθετικό. Ο Αντράζ Σπόραρ είναι ο μοναδικός φορ που μπορεί να βασιστεί ό Σέρβος τεχνικός, ο οποίος όμως δε θα ήθελε να τον επιβαρύνει πάρα πολύ. Με απλά λόγια είναι απαγορευτικό να… φορτωθεί τρία 90λεπτα ο Σλοβένος στράικερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του ψάχνουν να βρουν μια λύση. Πρώτες σκέψεις ήταν να μεταβεί άμεσα στην Κύπρο ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν της ομάδας Β’. Ωστόσο μετά από δεύτερες σκέψεις προτιμήθηκε ο 19χρονος επιθετικός να μείνει καλύτερα στην Αθήνα. Βέβαια το ζήτημα θα εξεταχθεί ξανά από το επιτελείο του Παναθηναϊκού με την τελική απόφαση να αναμένεται σήμερα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News