Παναθηναϊκός: Σε λειτουργία η «επιχείρηση» Ολυμπιακός - «Μήνυμα» Ιβάν στους παίκτες

Φοβερή συνύπαρξη: Η τριάδα «φωτιά» στο χορτάρι της Λεωφόρου

Το επιβλητικό 5-1 επί του Βόλου έφερε ενθουσιασμό εντός και εκτός Παναθηναϊκού, ωστόσο ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι το ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο για αυτό φρόντισε να στείλει από νωρίς το… μήνυμα στους παίκτες!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του έβαλαν απ’ το βράδυ της Κυριακής κι από τα… αποδυτήρια της Λεωφόρου, τους παίκτες τους σε λογική «ντέρμπι».

Κοινώς, κάτω η… μπάλα, χαμηλοί τόνοι κι αθόρυβη δουλειά για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει στο Καραϊσκάκη. Ο Σέρβος τεχνικός κατανοεί βεβαίως απόλυτα τις ιδιαιτερότητες του ματς και το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να παίξει καλά και να πάρει αποτέλεσμα, παίρνοντας ενέργεια και ψυχολογία για τη συνέχεια…

Πληροφορίες από Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News