Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία οι εμφανίσεις της ομάδας (pic)

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορούν να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις της φετινής σεζόν των «πράσινων», που θα είναι διαθέσιμες από τα καταστήματα Intersport.

Η σχετική ανάρτηση:

 

Οι παραλείψεις στο ρόστερ για άλλη μια χρονιά

Ο τρόπος που σχεδιάστηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού, χωρίς έξτρα defensive stopper στα γκαρντ (ο Πάρις Λι βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο αμφισβήτησης όπως συμβαίνει κάθε φορά που μια ομάδα πρωταθλητισμού τρεκλίζει) και ψηλό που θα «κλειδώσει» τον άξονα προστατεύοντας τη καρδιά του ζωγραφιστού, επιβάλλει ισχυρή δόση «Πονίτκα» στο παρκέ.

Ο διεθνής φόργουορντ μπαλώνει τρύπες με τη παρουσία όντας ουσιαστικά το Νο1 της ομάδας σε αμυντική συνεισφορά.

Το κακό μαζί του είναι ότι δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση κι επιπλέον ο δεύτερος καλύτερος αμυντικός παίκτης σου θεωρείται αναπληρωματικός του Νέιτ Ουόλτερς.

Στη προκειμένη περίπτωση γίνεται ειδική νύξη στην παρουσία-απουσία των συγκεκριμένων παικτών όχι για να τους κολακέψουμε αλλά για να δείξουμε πόσο απροετοίμαστος πιάστηκε ο σύλλογος στο να θωρακίσει το ρόστερ με κορμιά που θα έπαιζαν δυνατή άμυνα σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή που στο κάτω κάτω αυτό το μπάσκετ γουστάρει κι αυτό διδάσκει.

Στη θεωρία τουλάχιστον γιατί παρότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι κόουτς που του αρέσει να νικά 61-60 βλέπουμε φέτος την ομάδα να αδυνατεί να κρατήσει (σοβαρούς) αντιπάλους κάτω από τους 70 πόντους

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News