Παναθηναϊκός: Σε χαμηλότερα επίπεδα η πώληση των εισιτηρίων από την πρεμιέρα

Παναθηναϊκός: Σε χαμηλότερα επίπεδα η πώληση των εισιτηρίων από την πρεμιέρα

Σε πιο αργούς ρυθμούς εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ματς της 4ης αγωνιστικής του Παναθηναϊκού απέναντι στο Βόλο.

Το 0/2 στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη έφερε εμφανή απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ενώ τα μέτρα για τον Covid-19 απαγορεύουν μεγαλύτερη προσέλευση στα γήπεδα, όχι μόνο του Τριφυλλιού, αλλά και όλης της χώρας.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν «sold out» περίπου μια μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτήν την ώρα, υπάρχουν διαθέσιμα λίγο παραπάνω από 2.000 εισιτήρια για το παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλούς, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το Ticketmaster.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί και να μην υπάρξει sold out τις επόμενες ώρες, καθώς υπάρχει ακόμα, χρονικό περιθώριο για τους φιλάθλους να «κλείσουν» τη θέση τους στη Λεωφόρο. Αν θέλετε να αγοράσετε το ειστήριο σας, πατήστε κλικ εδώ.

Να σημειωθεί πως δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για τις Θύρες 13 και 14, όπως και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News