Παναθηναϊκός Σε αυτά ποντάρει ο Γιοβάνοβιτς

Παρασκήνιο: Τα ιδιαίτερα και οι αντιδράσεις του Ιβάν στο ΟΑΚΑ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το πρώτο πράγμα που ζήτησε πριν αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές ήταν να κρατηθεί αναλλοίωτος ο βασικός κορμός.

Στο μυαλό του αν έμεναν οι ποδοσφαιριστές πάνω στα προσόντα των οποίων βάσισε την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του, του χρόνου δύσκολα δεν θα κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Σέρβος όταν σταμάτησε να πειραματίζεται, όταν καταστάλαξε στην μορφή και το στυλ παιχνιδιού, όταν διάλεξε τα όπλα στα οποία θα βασιζόταν, μας παρουσίασε μία πρόταση που είναι ικανή και να φέρει τίτλους και να χορτάσει τον οπαδό καλό ποδόσφαιρο.

Ο κόουτς έκανε λάθη τη χρονιά που πέρασε κυρίως σε επιλογές συστημάτων και παικτών όμως η αλήθεια είναι πως δεν είχε μία νορμάλ κατάσταση να διαχειριστεί, αφού η ασχετοσύνη της διοίκησης κι η ηττοπάθεια στα αποδυτήρια είναι επικίνδυνες καταστάσεις, συχνά μη διαχειρίσιμες.

Ο Γιοβάνοβιτς στηρίχτηκε στις στραβές, έδειξε ότι ήταν σε εγρήγορση και ψαχνόταν διαρκώς. Στην κρισιμότερη φάση της σεζόν παρουσίασε ένα σύνολο κωλοπετσωμένο, που δύσκολα έχανε, που εκμεταλλευόταν 100% τα ατού του κι έφερνε σε δύσκολη θέση τον ανταγωνισμό.

Επειδή ο κόουτς έφτυσε αίμα για να καταλήξει στους πυλώνες του δεν ήθελε επ΄ ουδενί να χάσει τον Χουάνκαρ γι αυτό έχει ζητήσει και την παραμονή Γκασίνοβιτς, Βιγιαφάνιες αν και οι τελευταίες περιπτώσεις είναι πιο “ειδικές”.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News