Παναθηναϊκός: Σε αναζήτηση... κομάντος

Καρέ καρέ το πεντακάθαρο πέναλτι στον Κουρμπέλη (pics)

Η βεβαιότητα ότι είσαι καλύτερος καμιά φορά δημιουργεί έπαρση κι αυτή παίζει άσχημα παιχνίδια.

Το είδαμε πρόσφατα με τον Λεβαδειακό, με τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό. Μπήκες στο γήπεδο ολίγον μπλαζέ και μετά έτρεχες και δεν έφτανες.

Τα ντέρμπι φυσικά είναι αλλιώτικης υφής ματς. Είναι τέτοια η φύση τους που δεν γίνεται να υποτιμήσεις κανέναν. Ειδικά όταν έχεις ξεχάσει πως είναι να παίρνεις τίτλους. Κοντολογίς τα μεγάλα ματς δεν τα παίζεις κοιτώντας τη βαθμολογία.

Η βαθμολογική υπεροχή σχετίζεται συχνά με το πλήθος των επιλογών, την αξιοποίηση της έδρας, την φόρμα των παικτών σου, την βοήθεια της διαιτησίας (που δεν έχεις , έτσι κι αλλιώς).

Στα ντέρμπι παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα (αν κι αυτό τις τελευταίες δεκαετίες το ξεχάσαμε λόγω των ρέφερι) κι ο πρωτοπόρος επιβάλλεται να βρει… κομάντος για την περίσταση.

Ο ΠΑΟΚ σε περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια θέλοντας να προσφέρει μια μεγάλη νίκη στο κοινό του που εκτός από το τρίποντο στο Καραϊσκάκη και την τελευταία νίκη επί του Άρη δεν έχει κάτι άλλο να θυμάται φέτος. Προσοχή και επαγρύπνηση λοιπόν αφού έχεις να κάνεις με κλαμπ που είναι αήττητο από το τέλος Οκτώβρη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News