Παναθηναϊκός: Σε 23 αγώνες... μόλις 1 ήττα! (vids)

Παναθηναϊκός: «Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

Στη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει η λέξη «ήττα», ακόμη κι όταν πρόκειται για φιλικό αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σιχαίνονται να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο και αυτό συνέβη τη φετινή σεζόν μόλις μια φορά (!) στον πρώτο επίσημο αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα.

Σε εκείνη την ήττα είχε συντελέσει φυσικά, η ανύπαρκτη αποβολή του Παλάσιος στο μισάωρο με τον Μπουκέ να είναι εκείνος που έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης εν τέλει στους Τσέχους.




Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος σε τρεις χώρες, στην Αυστρία, όπου έκανε την καλοκαιρινή προετοιμασία, φυσικά, στην Ελλάδα σε φιλικά και πρωτάθλημα, αλλά και στην Κύπρο , όπου τελείωσε τη χειμερινή προετοιμασία.

Σε 23 αγώνες ο Παναθηναϊκός μετράει 12 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στην Ευρώπη και 4 νίκες – 4 ισοπαλίες στα φιλικά σε Αυστρία – Λεωφόρο – Κύπρο.

Αναλυτικά:

ΦΙΛΙΚΑ (4-4-0): Παναθηναϊκός – Γουότφορντ 0-0, Παναθηναϊκός – Λεχβίγια 1-0, Παναθηναϊκός – Λεβερκούζεν 0-0, Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0, Παναθηναϊκός – Φόλενταμ 2-1, Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1, Παναθηναϊκός – Πάφος 2-2, Παναθηναϊκός – Νέα Σαλαμίνα 1-0.




ΕΥΡΩΠΗ (0-1-1): Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0, Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας 1-1




ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (12-1-0): Ιωνικός (1-0), ΟΦΗ (0-2), Λεβαδειακός (1-0), ΑΕΚ (2-1), Γιάννινα (3-0), ΠΑΟΚ (1-2), Αστέρας Τρίπολης (1-0), Λαμία (0-2), Άρης (1-0), Βόλος (1-5), Ολυμπιακός (1-1), Παναιτωλικός (0-1), Ατρόμητος (2-0).




ΚΥΠΕΛΛΟ (0-0-0): Επόμενο παιχνίδι με Βόλο στη Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News