Παναθηναϊκός: Σχήματα με Γιόβιτς, Σίβα και σενάρια για Έβανς-Οκάρο

Το ντεμπούτο του Πέιτον Σίβα στο ΟΑΚΑ (vid)

Δεν ξετρέλανε ακριβώς κόσμο ο Πέιτον Σίβα απέναντι στον Απόλλωνα. Για όσους βλέπουν επιφανειακά το μπάσκετ δεν έκατσε πολύ καλά το γεγονός ότι ο Αμερικανός είχε 0/6 σουτ απέναντι σε αντίπαλο εύκολο.

Ο κόουτς Βόβορας μετά το ματς είπε ότι όταν επιστρέψει στη δράση ο Νέντοβιτς θα παρθεί η απόφαση για το ποια θα είναι η τελική σύνθεση των ξένων πριν αρχίσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε οι προπονητές θα δοκιμάζουν σχήματα και με τους δύο γκαρντ στην αποστολή, με τον Στέφαν Γιόβιτς να είναι ο επικρατέστερος να κοπεί.

Θα είναι περίεργο αν οι άνθρωποι του πρωταθλητή κρατήσουν και τους δυο στο τελικό ρόστερ, μιας και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αφαιρέσουν πιθανότατα τον Έβανς ή τον Οκάρο που όσο μέτρια σεζόν έχουν διανύσει, είναι οι μοναδικές αλλαγές πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο καιρό δεν βλέπουμε ουσιαστικά καθόλου Καββαδά, Χουγκαζ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News