Παναθηναϊκός: Σαράντα μέρες μετά όλα άλλαξαν

Γιοβάνοβιτς: «Δεν με ικανοποιεί η εικόνα, θετικός ο βαθμός»

Υπήρχε μεγάλη γκρίνια στα φιλικά τόσο γιατί η ομάδα δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη (λες κι ήταν αναγκαίες οι επιτυχίες το καλοκαίρι) αλλά και γιατί δεχόταν διαρκώς γκολ και δεν είχε συνέχεια στο παιχνίδι της.

Με Πέρεθ και Μοαουρίσιο να ψάχνονται η αντίδραση της ομάδας όταν έχανε μπάλα στο επιθετικό τρίτο και ο αντίπαλος προσπαθούσε να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Επιπλέον οι μεταβάσεις του τριφυλλιού στην άμυνα ήταν κάκιστες, αφού δεν υπήρχαν τρεξίματα. Το τριφύλλι εμφάνιζε μεγάλες αποσυνδέσεις ανάμεσα στις γραμμές και προσέφερε την ευκαιρία στους αντιπάλους, από την Λοκομοτίβα και τον ΑΠΟΕΛ ως τη Μίλαν να απειλήσουν κάμποσες φορές.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την κακή ανασταλτική συμπεριφορά στις στατικές φάσεις, την αργοπορία των μεταγραφών, τον ερχομό παικτών τύπου Σάρλια βάρυναν πολύ το κλίμα πριν καν γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος. Α

ναλογιστείτε πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα μόλις 40 μέρες μετά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News