Παναθηναϊκός: Σαν μία νέα «μεταγραφή» για τον Γιοβάνοβιτς

«Τετρακίνητος» με... χρυσή εξέδρα!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν κατ΄ εμάς ο πιο επιδραστικός παίκτης του Παναθηναϊκού στην τραυματική προηγούμενη σεζόν.

Καλός και ο Φώτης Ιωαννίδης αλλά ο πρώτος έπαιξε περισσότερα παιχνίδια. Ο Έλληνας χαφ είναι αλήθεια πως παίζει για τρεις.

Βοηθά τον Μαουρίσιο και τον Σανκαρέ να βγάλουν με αξιοπρέπεια τον χώρο τους (θα το δούμε καλύτερα του χρόνου όταν οι βετεράνοι μέσοι θα είναι καλύτερα γυμνασμένοι), στα καλά του είναι μακράν ο πιο ελπιδοφόρος χαφ του πρωταθλήματος.

Σαν μία νέα «μεταγραφή»

Οι ελπίδες μας για την εξέλιξή του πέφτουν στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ελπίζουμε να φανεί καλύτερος αξιολογητής ατομικού ταλέντου από τον Λάζλο Μπόλονι, πιο μεθοδικός και περισσότερο δουλευταράς.

Η αλήθεια είναι πως το να καταφέρνεις να κρατάς σε καλό επίπεδο τους ποδοσφαιριστές σου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς του προπονητή, αλλά και το πιο δύσκολο για να αξιολογηθεί.

Στην ηλικία που βρίσκεται ο μικρός χρειάζεται νουθεσία και σωστή κατεύθυνση ώστε να απογειωθεί, άλλωστε το παιδί ξεχειλίζει ταλέντο και δυνατότητες, είναι ο ορισμός του σύγχρονου μέσου που η θέση του δεν ανήκει στο τοξικό ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News