Παναθηναϊκός: Rotation με 8 ή με 12; Ιδανικά μια μεταγραφή ακόμη...

Βόβορας: «Τι θα μας δώσει ο Σίβα» - Η ατάκα για Γιόβιτς

Θα δουλέψει με εκτεταμένο rotation στους τελικούς ο Γιώργος Βόβορας ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα Πρίφτη και θα αρκεστεί μονάχα στους έμπειρους;

Τα rotation των 8 παικτών είναι ευέλικτα και εύκολα στη χρήση για τους προπονητές.

Καμιά φορά και λειτουργικά όταν μπορείς να βγάζεις στο παρκέ παίκτες «διπλοθεσίτες».

Στον Παναθηναϊκό τέτοιοι είναι κυρίως Παπαπέτρου και Σαντ Ρος. Θα μπορούσες να ήσουν πολύ πιο λειτουργικός τόσο καιρό αν είχες 1-2 παίκτες ακόμα στα γκαρντ που θα λειτουργούσαν ως «κόμπο».

Τώρα που συμφώνησε με την ΚΑΕ ο Πέιτον Σίβα μοναδικό μελανό σημείο παραμένει το γεγονός ότι δεν υπάρχει ψηλός που να καλύπτει το «5» και το «4».

Υποτίθεται ότι θα έκανε αυτή την δουλειά ο Τζέρεμι Εβανς όμως το παιδί όσο φιλότιμο κι αν είναι παραμένει λύση για ομάδες κατώτερου βεληνεκούς, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν με βάση το κόστος του αλλά και τις απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν το καλοκαίρι.

Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται βοήθεια πίσω από τον Παπαγιάννη, λέγεται ότι κοιτά στο μεταγραφικό παζάρι για ακόμα ένα ψηλό.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News