Παναθηναϊκός ρόστερ: Ποιοι θα είναι οι... ταλιμπάν του Γιοβάνοβιτς

H βαθμολογία των πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Σε καμία ομάδα δεν υπάρχουν 25 παίκτες που λατρεύουν τους προπονητές τους και σε κάθε σύνολο υπάρχουν κάποιοι «ταλιμπάν» που παίζουν για τον προπονητή τους.

Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι παίκτες ο κόουτς μπορεί να αισθάνεται ήσυχος – θα καθαρίσουν για πάρτι του και θα σβήσουν κάθε γκρίνια στα αποδυτήρια εν τη γενέσει.

Αν όμως οι «ταλιμπάν» είναι οι μικροί που χρωστάνε ευγνωμοσύνη στον κόουτς κι οι μεγάλοι σφυρίζουν αδιάφορα ή περιορίζονται στα απολύτως τυπικά, στενοχωριούνται γιατί δεν παίζει βασικός ένας φίλος τους ή θυμώνουν γιατί «παίζουν αριστερά, δεξιά ή μακριά από την καλή τους θέση», τότε υπάρχει πρόβλημα.

Και είναι δύσκολα τα πράγματα αν όσοι έρχονται να σώσουν καταστάσεις τους παίκτες αυτούς τους βρίσκουν στα αποδυτήρια και δεν τους έχουν φέρει οι ίδιοι.

Αυτή είναι η ιστορία του προηγούμενου πρωταθλήματος που ειλικρινά ελπίζουμε να μην επαναληφθεί φέτος, περιμένοντας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εμφανιστεί περισσότερο διπλωμάτης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News