Παναθηναικος - Ρεαλ Μαδριτης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/10)

Παναθηναϊκος – Ρεαλ Μαδριτης Live streaming

Παναθηναικος – Ρεαλ Μαδριτης Live Streaming | Panathinaikos – Real Madrid Live Streaming: Μ’ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην Euroleague. Την Πέμπτη (21:00) στο καυτό ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης και φιλοδοξούν με το καλημέρα να αποδείξουν ότι φέτος είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν. Και φυσικά να διαγράψουν την περυσινή απογοητευτική σεζόν.

Η διοίκηση έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Σέρβο προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος άφησε τον Ερυθρό Αστέρα για να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό. Αποκτήθηκαν παίκτες με εμπειρία στην Euroleague, οι οποίοι με νέο αρχηγό τον Γιώργο Παπαγιάννη υπόσχονται πολλά.

Ο λόγος για τους Πάρις Λι (Μονακό), Μάριους Γκριγκόνις (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αρτούρας Γκουντάιτιτς, Ματέους Πονίτκα (Ζενίτ), Ντέρικ Γουίλιαμς (Μακάμπι), Άντριου Άντριους (Μπουρσασπόρ), Νέιτ Γουόλτερς (Ερυθρό Αστέρα) και Παναγιώτη και Γιώργος Καλαϊτζάκη. Αίσθηση προκάλεσε η φυγή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα. Αφού Ράντονιτς και Πεδουλάκης αναζητούν 4αρι πρώτης γραμμής, με καλό σουτ από την περιφέρεια.

Ο Σέρβος προπονητής για την πρεμιέρα κόντρα στη Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και έχασε και την επίσημη πρεμιέρα της ομάδας. Παράλληλα, ο Ράντονιτς ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα βελτιώσουν το σουτ από την περιφέρεια, κάτι που αποτέλεσε και τη βασική αιτία για την ήττα (52-67) την Κυριακή στο Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό. Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Χωρίς Λάσο η Ρεάλ έπειτα από 10 χρόνια

Η Ρεάλ ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσει με στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Πέρσι έφτασε στον τελικό κι έχασε το τρόπαιο στις λεπτομέρειες από την πανίσχυρη Εφές. Έγινε ιστορική αλλαγή στον πάγκο, αφού ο Πάμπλο Λάσο μετά από 10 χρόνια αποτελεί παρελθόν και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο βοηθός του, Τσους Ματέο.

Οι μεταγραφές των Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ντζάναν Μούσα, Πετρ Κορνελί και Μάριο Χεζόνια προκάλεσαν αίσθηση. Μάλιστα, ο τελευταίος με δεδομένο ότι τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό θα είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης. Το παρελθόν των αναμετρήσεων στο ΟΑΚΑ μα προϊδεάζει για ένα μεγάλο ντέρμπι. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε στις λεπτομέρειες με 87-86, ενώ προ διετίας η Ρεάλ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην παράταση (93-97).

Παναθηναικος – Ρεαλ Μαδριτης Live Streaming: Ξεκάθαρος στις πρώτες δηλώσεις ο Ράντονιτς

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ Μαδρίτης, την φιναλίστ της περσινής σεζόν, στο πρώτο μας παιχνίδι. Έχει διατηρήσει αρκετούς παίκτες από την ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά προσέθεσε και κάποιους ακόμη. Έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι λογικό καθώς η πλειοψηφία των παικτών γνωρίζονται μεταξύ τους ενώ και ο καινούργιος τους προπονητής προέρχεται μέσα από τον οργανισμό.

Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί. Για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Γουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ. Ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης της Ρεάλ Μαδρίτης: «Για να περιορίσεις μια ομάδα όπως είναι η Ρεάλ θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να παίξεις καλή transition άμυνα. Διαθέτουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Παίζουν πολύ γρήγορα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Για να μείνεις στο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ πρέπει να είσαι καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Επιθετικά σαφώς και πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το τελευταίο ματς. Και αμυντικά να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας».

Την αμυντική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Όπως είπα και νωρίτερα έχουμε κάποιους νέους παίκτες που έκαναν μόλις πέντε προπονήσεις μαζί μας. Ενώ και ένας πολύ σημαντικός για εμάς αθλητής, ο Γουόλτερς είναι εκτός. Ελπίζω σύντομα να είμαστε όλοι μαζί και υγιείς ώστε να βελτιωθούμε. Σε αυτό το επίπεδο δεν αρκεί να είσαι καλός μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση».Παναθηναικος Live Streaming

 

Παναθηναικος – Ρεαλ Μαδριτης Live Streaming: Ανυπόνομος για τον κόσμο ο Γκριγκόνις

Ο Μάριους Γκριγκόνις στάθηκε στη δύναμη της έδρας του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας της Euroleague απέναντι στη Ρέαλ Μαδρίτης. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός γκαρντ.

Γενικά για την διοργάνωση: «Θα είναι μια μεγάλη σεζόν σε διάρκεια, πολλά πράγματα θα συμβούν, το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι»

Τα δυνατά σημεία της αντιπάλου: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, το ζητούμενο είναι να τις εντοπίσεις. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε σκάουτινγκ και οι προπονητές μας ασχολούνται με αυτό. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό και διαθέτει παίκτες με πολύ ταλέντο. Πρέπει να είμαστε συνεχώς μπροστά τους και να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας».

Για την έδρα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είχα κάποια πολύ καλά παιχνίδια εδώ με τις προηγούμενες ομάδες μου. Πάντα ανυπομονούσαμε να έρθουμε στην Αθήνα γιατί είναι μια όμορφη πόλη και το ΟΑΚΑ ένα καταπληκτικό γήπεδο με εξαιρετικούς φιλάθλους. Για την γηπεδούχο ομάδα είναι όμορφο να έχει αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό της αλλά για την φιλοξενούμενη είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάρω ενέργεια από τους φιλάθλους μας».

Τσους Ματέο: «Το ΟΑΚΑ είναι δύσκολη έδρα»

Διαβάστε αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ισπανικής ομάδας.

«Κάναμε καλή δουλειά από την αρχή της σεζόν και κοιτάμε μια νέα διοργάνωση που πάντα ανυπομονούμε να παίξουμε. Η Euroleague είναι πολύ ελκυστική για εμάς, τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους.

Αντιμετωπίζουμε έναν νέο Παναθηναϊκό, με παίκτες που έχουν παίξει στο Ευρωμπάσκετ και έχουν τη θέληση να χτίσουν ένα νέο… έργο στην Αθήνα. Έχουν κάποιους παίκτες που ήταν εκεί ήδη πέρυσι και είναι σημαντικοί όπως ο Παπαγιάννης.

Μάλλον ανυπομονούν να ξεκινήσουν και αυτή την Euroleague στην έδρα τους. Ξέρουμε πώς παίζουν στο ΟΑΚΑ, που έχουν την στήριξη του κόσμου και την τεράστια αμυντική δραστηριότητα που μπορούν να επιδείξουν σε κάποια σημεία του αγώνα.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που θεωρείς δεδομένα όταν ταξιδεύεις στην Αθήνα και ένα από αυτά είναι η ανάγκη να είσαι συγκεντρωμένος στο 100% αν θέλεις να παλέψεις για τη νίκη».

Παναθηναικος – Ρεαλ Μαδριτης Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News