Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μαντζούκας: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο κλαμπ, τιμή και περηφάνεια να φοράω αυτή τη φανέλα»

Να κλείσει με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις θα επιχειρήσει ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (21:00), για την 34 αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» στο πρώτο παιχνίδι της δικής τους «διαβολοβδομάδας», ηττήθηκαν εύκολα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-83). Το τελικό σκορ μιλάει για την εικόνα του ματς, με το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη να υστερεί σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τρεις διαδοχικές καλές εμφανίσεις. Επόμενος στόχος η αντίδραση και η νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στην φετινή διοργάνωση. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται τη νίκη για να κλειδώσει και τυπικά την 2η θέση, διαφορετικά μπλέκει σε σενάρια ισοβαθμιών (ανάλογα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα). Πάντως, μακριά από την Μαδρίτη παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports PrimeHD.

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Προφανώς και είναι μια ομάδα που παίζει φοβερό μπάσκετ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλύτερα αμυντικά διότι η Ρεάλ διαθέτει πολλή ποιότητα. Είναι ο μόνος τρόπος να προσεγγίσουμε έτσι το παιχνίδι γιατί είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και αν ξεφύγει το ματς θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε», το σχόλιο του αρχηγού Ιωάννη Παπαπέτρου, που ανεβάζει διαρκώς στροφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News