Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Η κριτική των πρασίνων

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν θα δείτε… πουθενά αλλού υψηλές βαθμολογίες σε ήττα. Οι διαιτητές επηρέασαν ξεκάθαρα τη ροή και το αποτέλεσμα του αγώνα σε φάσεις, που δεν χωρούν να τις μετρήσει κανείς στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Γιώργος Βόβορας (6,5/10): Ο ‘Έλληνας προπονητής έχει ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το… αρνητικό είναι πως οι παίκτες του δεν παίζουν, όπως με τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ, την Μπαρτσελόνα, την Αρμάνι απέναντι στις πιο… κοντινές στον Παναθηναϊκό, ομάδες. Το θετικό είναι πως στα δύσκολα οι πράσινοι βγάζουν χαρακτήρα. Κάτι τέτοιο συνέβη και απόψε. Είχε μια σημαντική παρέμβαση στον αγώνα στην τρίτη περίοδο με τρεις αλλαγές γυρνώντας το ματς από το -16.

Σέλβιν Μακ (7,5/10): Ο μεγάλος… άτυχος της αναμέτρησης. Πάνω που βρήκε «ρυθμό», του γύρισε το πόδι και δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ. Μέσα σε 16′ σημείωσε 6 πόντους και 6 ασίστ(!). Αν έβγαζε το ματς μέχρι τέλους, υγιής, μπορεί και να έπαιρνε το ματς ο Παναθηναϊκός!

Γιώργος Παπαγιάννης (9,5/10): Η κορύφωση της επιβράβευσης για την σκληρή δουλειά που έκανε το περασμένο καλοκαίρι. Ο «Big Papa» έπαιξε για πρώτη φορά, επί ίσοις όροις, απέναντι στον Ταβάρες και του έκανε ζημιά. Μάλιστα, έκανε και το highlight της καριέρας του με ένα εντυπωσιακό μακρινό κάρφωμα που έστειλε παντελώς, στον καναβάτσο τον σέντερ της Ρεάλ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (5/10): Ικανός για το καλύτερο, ικανός και για το χειρότερο. Θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε και να του την στερήσει – όπως και έγινε, κι ας μην φταίει ο ίδιος. Απίστευτο, αυτό που έκανε, απέναντι στον Γιουλ στην τελευταία επίθεση των Ισπανών στο 40′. Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να σταματήσεις τον απόλυτο σταρ των Μαδριλένων στο φινάλε. Παρόλα αυτά, ήταν επιπόλαιος (3 λάθη), έκανε αχρείαστα φάουλ, ενώ δεν έκανε… παιχνίδι, όταν αποχώρησαν οι Ρος – Μακ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ντεφορμέ, έξω από τα νερά του, αλλά είχε… κρίσιμους πόντους και τα πρώτα τρίποντα της ομάδας. Όσο περνούσε ο χρόνος, έβρισκε σιγά σιγά τον καλό του εαυτό, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Κασελάκης – Καλαϊτζάκης (-): Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε αρκετά για να κριθεί. Ο δεύτερος DNP.

Μάρκους Φόστερ (3/10): Έδειξε πως είχε όρεξη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Έδωσε δύο ασίστ, ξαναμπήκε, αλλά δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα. Έβαλε μόλις έναν πόντο.

Νεμάνια Νέντοβιτς (10/10): Παραλίγο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του, βάσει των δυσκολιών της διαιτησίας. Ο Σέρβος παικταράς έβαλε 27 πόντους. πήρε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Ακόμη μια φορά, απέδειξε πως η αξία του είναι από το πάνω ράφι.

Άαρον Ουάιτ (6/10): Έκανε τη διαφορά στην πρώτη περίοδο για τον Παναθηναϊκό στην άμυνα. Κάπου… τον έχασε – ίσως – ο Βόβορας. Ο Αμερικανός πιθανώς να έδινε περισσότερα, αν έμπαινε πιο νωρίς ξανά στο παρκέ. Επισκιάστηκε η εμφάνισή του από τον ανεβασμένο Μπέντιλ.

Ντίνος Μήτογλου (5/10): Παρομοίως, και ο Έλληνας φόργουορντ δεν βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι. Σημείωσε 4 πόντους με 0/3 τρίποντα και 5 ριμπάουντ.

Μπεν Μπέντιλ (8/10): Έστειλε το… μήνυμα με το Περιστέρι, εμφανίστηκε στην καλύτερή του εκδοχή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνίστηκε για 33 λεπτά, έκανε career high (13 πόντους) με 5/8 δίποντα και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Ορθά, έμεινε για αρκετή ώρα στο παρκέ.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (6,5/10): Βοήθησε ξανά τον Παναθηναϊκό στην άμυνα, πέτυχε 4 πόντους από την άλλη μεριά, και έφτιαξε και άλλες 4 φάσεις. Ήταν λίγο απρόσεκτος με τα φάουλ, καθώς με την αποβολή του, οι πράσινοι έχασαν πολλά στις δύο παρατάσεις!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News