Παναθηναϊκός - Ρεάλ: Έτσι το βλέπουν οι μπουκ

Πλήρωσε τα κενά διαστήματα - Ήττα για τον Παναθηναϊκό

Μπορεί οι στόχοι Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης να είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι τη φετινή σεζόν, όμως στη τρέχουσα διοργάνωση τίποτα δεν είναι απίθανό.

Οι πράσινοι φιλοξενούν για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας την «βασίλισσα» (15/12, 21:00) και πριν το τζάμπολ όλα τα δεδομένα είναι υπέρ των Ισπανών. Κάτι η αστάθεια του Παναθηναϊκού, κάτι η εμφανής διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων κάτι και το άδειο ΟΑΚΑ, τοποθετούν τη Ρεάλ στη θέση του αδιαφιλονίκητου φαβορί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το σενάριο να νικήσει ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 3.40!

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα του Μιλάνου και έχασε από την Ζαλγκίρις στην Αθήνα. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι το ματς με τους Λιθουανούς είχε «πρέπει» για τον Παναθηναικό, που τώρα είναι υποχρεωμένος να ανέβει ένα… βουνό για να κάνει την έκπληξη απέναντι σε μια Ρεάλ που έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στην μετά-Κάμπάτσο εποχή.

Οι Μαδριλένοι έρχονται από τέσσερις νικηφόρους αγώνες, δύο για την Ευρωλίγκα (Ζενίτ, Βιλερμπάν) και άλλους δύο για το ισπανικό πρωτάθλημα (Μπούργκος και Μάλαγα). Ο Συντελεστής τους είναι πλέον στο 8-5, καθώς μετά το κάκιστο ξεκίνημα μετρούν 7 νίκες και μόνο μια ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Το να την κρατήσει ο Παναθηναϊκός σε Under 82,5 πόντους δίνεται σε απόδοση 1,90.

Στο κομμάτι της προϊστορίας μπορεί να πει κανείς ότι τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ τελείωσαν στις 17 Απριλίου του 2018 στον πρώτο αγώνα της σειρά των πλέι οφ, όπου οι πράσινοι είχαν διασύρει τους Ισπανούς 95-67. Έκτοτε έχουν γίνει μεταξύ τους 10 παιχνίδια στο σύνολο και η βασίλισσα έχει νικήσει σε όλα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News