Παναθηναϊκός: Ραντεβού για Μπλάνκο εντός του Σαββατοκύριακου

Γερό «ντου» Παναθηναϊκών σε Μπλάνκο: «Έλα στην ομάδα με τους πιο φανατικούς οπαδούς!» (pics)

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τις μεταγραφικές “στροφές” του για να μπορέσει να κλείσει το -δύσκολο απ’ όλες τις απόψεις- deal με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε.

Η φαινομενική “απόσυρση” του ενδιαφέροντος της Μπόκα Τζούνιορς για τον 27χρονο δημιουργικό μέσο, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ την Ιντεπεντιέντε, θεωρητικά φέρνει το “τριφύλλι” σε θέση ισχύος, απ’ τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη “δυνατή” προσφορά στο τραπέζι για τον Μπλάνκο.

Ο Παναθηναϊκός, εντούτοις, για να μπορέσει να προχωρήσει τη μεταγραφή ως το φινάλε, θα πρέπει να βρει τη “χρυσή τομή” με τους ατζέντηδες του Αργεντινού, οι οποίοι έχουν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη κι αξιώνουν ένα πολύ υψηλό “πριμ υπογραφής” το οποίο φτάνει σε πρώτη φάση το 1,5 εκατ. ευρώ.

Εκεί έχει επικεντρωθεί πλέον η συζήτηση του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Μπλάνκο (ο οποίος έχει “ψηθεί” απ’ τον Παλάσιος για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα) κι επ’ αυτού θα υπάρξει ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο (11-12/6) ανθρώπου του “τριφυλλιού” με τους ατζέντηδες του 27χρονου άσου, προκειμένου να μειωθεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές και να υπάρξει συμφωνία για τη μεταγραφή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News