Παναθηναϊκός: "Προτάθηκε και εξετάζεται ο Βίτο Μανόνε"

Παναθηναϊκός: "Προτάθηκε και εξετάζεται ο Βίτο Μανόνε"

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ως προτεραιότητα τη θέση του τερματοφύλακα για ενίσχυση, ωστόσο ρίχνει διακριτικές ματιές σε μερικές περιπτώσεις.

Οι πράσινοι, αφού ολοκληρώσουν τις μεταγραφές των χαφ και εξτρέμ, αναμένεται να ασχοληθούν και με τις υπόλοιπες θέσεις τις οποίες κρίνει ο Γιοβάνοβιτς ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Μία από αυτές τις θέσεις είναι και η θέση του τερματοφύλακα. Ήδη, γίνεται μια προεργασία με λίστα παικτών, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24, στο Τριφύλλι προτάθηκε και εξετάζεται ο 33χρονος Ιταλός Βίτο Μανόνε, που ανήκει στη Μονακό και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πράσινοι ενημέρωσαν την πλευρά του παίκτη ότι τους ενδιαφέρει και ότι θα ασχοληθούν μαζί του, όταν ολοκληρωθούν οι άμεσες μεταγραφικές ανάγκες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News