Παναθηναϊκός: "Μάτια" σε τρεις από Γιοβάνοβιτς - Τα πλάνα με Λαμία

Παναθηναϊκός: "Μάτια" σε τρεις από Γιοβάνοβιτς - Τα πλάνα με Λαμία

Πρόβα τζενεράλε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του πραγματοποιεί απόψε (20:00) ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει παίκτες ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 20:30).

Παρά τις πολλές δοκιμές, Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στραμμένη την προσοχή του σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Αρχικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, βέβαια, θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο ο Ματέους Βιτάλ, και περιμένει ο Γιοβάνοβιτς να δει ορισμένα πράγματα από τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του.

Παράλληλα, αρκετό χρόνο θα πάρει και ο Πασκάλ Λούντκβιστ, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και ο Γιοβάνοβιτς θέλει να δει το κάτι παραπάνω από εκείνον.

Επίσης, τα “ματια” του Σέρβου τεχνικού θα είναι στραμμένα στον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός μετά τον τραυματισμό του, έχει επανέλθει πλήρως και παιχνίδι με το παιχνίδι θα πατάει καλύτερα στα πόδια του.

Εκτός είναι οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης και Ιωαννίδης, ενώ οι Σένκεφελντ, Ενγκμπακοτό και Αγιούμπ συνέχισαν χθες τα ατομικά τους προγράμματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News