Παναθηναϊκός: "Κανείς δεν θα δώσει 25 έκατ. - Τι συνέβη με Ομπράντοβιτς"

«Ιδανική λύση ο Ομπράντοβιτς - Μακάρι να επιστρέψει ο Γιαννακόπουλος»

To ανέφερε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το τι συνέβη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στo sportdog.gr:

Πώς σχολιάζετε τις εξελίξεις με την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την πώληση της ΚΑΕ;

«Για μένα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει κανείς 25 εκατ.Ευρώ για να αγοράσει ομάδα στο μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι ζημιογόνο. Είχε δίκιο ο Γιαννακόπουλος που ξεσήκωσε τον κόσμο για το πού πάνε τα λεφτά από τα έσοδα στην Ευρωλίγκα. Γιατί η Ευρωλίγκα δεν δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία. Δεν γίνεται ο πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα να παίρνει 1 εκατ.Ευρώ και στο ποδόσφαιρο, στο Champions League να παίρνεις σχεδόν τα ίδια λεφτά για μία ισοπαλία… Δεν μπορεί να έρθει κανένας επενδυτής να επενδύσει έτσι στο μπάσκετ. Αν κάποιος μπει, θα είναι είτε για να φτιάξουν το όνομά τους, το μπραντ τους είτε επειδή έχουν τρέλα, όπως οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι που έχουν βάλει ένα σκασμό λεφτά. Αλλά τα λεφτά τελειώνουν. Δεν μπορείς να βάζει κάποιος από την τσέπη του 10 εκατ.Ευρώ το χρόνο, όταν δεν έχει τόσα έσοδα. Στην Ελλάδα τελείωσε το μπάσκετ. Δεν γίνεται να βάζουν αυτές οι δύο οικογένειες 10 εκατ.Ευρώ τον χρόνο, γιατί δεν έχουν κέρδη κάθε χρόνο από το μπάσκετ 40 εκατ. Δεν υπάρχει τέτοια κερδοφορία. Οπότε δεν γίνεται να πετάξουν λεφτά στις ομάδες. Ήταν φανερό, ότι το ελληνικό μπάσκετ θα έπαιρνε την κατιούσα».

Άπιαστο όνειρο και φέτος η επιστροφή του Ομπράντοβιτς για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τί είχε γίνει;

«Είχε γίνει μία επαφή. Και ο Γιαννακόπουλος ο ίδιος είχε πει, ότι υπάρχουν σχέσεις. Αλλά δεν τέθηκε θέμα να γυρίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς προτίμησε Παρτιζάν. Από Σερβία μου έλεγαν, ότι δεν υπήρχε ποτέ πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Στην Παρτιζάν σε ένα χρόνο θα πάρουν wild card για να επιστρέψουν στην Ευρωλίγκα. Θα έχουν 20.000 κόσμο σε κάθε ματς. Θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό, θα πάρουν χορηγίες, θα τους στηρίξει και η κυβέρνηση. Επίσης η εφορία εκεί είναι καλύτερη από εδώ. Άρα ο Ομπράντοβιτς μπορεί να φτιάξει καλύτερη ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News