Παναθηναϊκός: «"Καίει" το ιδιοκτησιακό - Τι ισχύει για τα ονόματα μεταγραφών»

Παναθηναϊκός - ΕΠΙΣΗΜΟ: Δικό του το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Στην χθεσινή (7/5) εύκολη εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα και την παρθενική εμφάνιση του Πέιτον Σίβα με τα πράσινα, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Τόνισε πως ο νεοαποκτηθής Αμερικάνος γκαρντ χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί πλήρως στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Στέφαν Γιόβιτς, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό, που είναι το θέμα που «καίει» περισσότερο τον σύλλογο ενόψει της επόμενης σεζόν, εκφράζοντας την άποψη πως θα είναι καταστροφικό να συνεχίσει η ομάδα με έσοδα-έξοδα, ενώ τόνισε την ανάγκη να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να… τρέξει την ομάδα.

Τέλος, μίλησε για το θέμα της απόκτησης του ΟΑΚΑ, αλλά και τις μεταγραφικές φήμες που έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News