Παναθηναϊκός: "Ενδιαφέρον για Διούδη και Αθανασιάδη"

Διούδης: «Με εξέπληξε η Καρδίτσα - Με σοβαρότητα στη ρεβάνς»

Στην Κύπρο αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Διούδης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Πάφου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport-fm.com.cy:

Η θέση του τερματοφύλακα παραμένει βασική εκκρεμότητα για την Πάφο. Παρότι εδώ και αρκετό διάστημα ο Μεξικανός Χεσέ Γκονσάλες προπονείται, η ομάδα προγραμματισμού δεν παύει να ψάχνει και αλλού για τον… αντι-Ρούντκο.

Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται και οι Σωκράτης Διούδης (φωτό) και Γιώργος Αθανασιάδης. Αμφότεροι αποτελούν ποιοτικότατες επιλογές για τον άσο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Διούδη, το ίδιο και η ΑΕΚ από τον Αθανασιάδη, είτε πωλώντας τους ποδοσφαιριστές είτε να τους παραχωρήσει δανεικούς σε άλλη ομάδα. Το θέμα είναι οι ίδιοι αν θέλουν και ενδιαφέρονται για την περίπτωση της Πάφου.

Στα υπόψιν, πλην των δύο Ελλαδιτών, βρίσκονται και κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Σύντομα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα αποφασίσουν αν θα πορευθούν με τον Γκονζάλες ή με κάποιον άλλο τερματοφύλακα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News