Παναθηναϊκός: "Εδειξε" ενδεκάδα με Βόλο - Ένα δίλημμα

Παναθηναϊκός: Αυτά τα στοιχεία πρέπει να διατηρήσει στο παιχνίδι του

Ο Παναθηναϊκός ολοκήρωσε τη μίνι προετοιμασία του στην Κύπρο και πλέον η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει να ετοιμάζεται για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρέωσεων.

Ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι που έδωσε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε και την προετοιμασία του στο «νησί της Αφροδίτης». Οι πράσινοι με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία γυρίζουν στη βάση τους έχοντας πλέον ως στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ματς του Κυπέλλου με τον Βόλο (15/12).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο μάλιστα φιλικό ματς της ομάδας του αποφάσισε να βάλει μια ενδεκάδα, η οποία κατά συντριπτική πλειοψηφία θα είναι και η βασική στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά το break που έγινε για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας ο Λοντίγκιν αναμένεται να είναι κάτω από την εστία, ενώ οι Μάγκνουσον, Σένκεφλεντ, Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα αποτελέσουν την αμυντική γραμμή του Τριφυλλιού. Από εκεί και πέρα στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Πέρεθ, Μπερνάρ (δεκάρι) κι ένας εκ των Τσοκάι-Τσέριν. Τέλος, την επιθετική γραμμή συμπληρώνουν οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Ο Άνταμ Τσέριν είναι αμφίβολος για το ματς της Λεωφόρου κόντρα στον Βόλο, καθώς ήταν τραυματίας και δεν ξέρουμε ακόμα σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αγωνιστικά. Αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρήσει πως είναι έτοιμος, τότε θα τον ρίξει στη μάχη. Διαφορετικά τη θέση του θα την πάρει ο Αλβανός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε βασικός με τη Νέα Σαλαμίνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News