Παναθηναϊκός: "Δύσκολα η οψιόν με Κάτας - Θέλει buy out για Πρίφτη"

Παναθηναϊκός: "Δύσκολα η οψιόν με Κάτας - Θέλει buy out για Πρίφτη"

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του νταμπλ Βάζει πλώρη για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Προτεραιότητα αποτελεί ο προπονητής, με τον Όντεντ Κάτας να βρίσκεται στον… αέρα.

Αυτό σημειώνει τουλάχιστον το Eurohoops, το οποίο αναφέρεται και στην προοπτική να αναλαβει το τριφύλλι ο Δημήτρης Πρίφτης.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα τονίζει:

“Οντεντ Κάτας ήρθε μεσούσης της χρονιάς και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό στις 14/1/21. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αλλά.

Υπάρχει οψιόν ανανέωσης για το φετινό καλοκαίρι. Επομένως, την δεδομένη πάντα στιγμή, δεν υπάρχει ενεργή συμφωνία ανάμεσα στον Ισραηλινό και τους πράσινους. Και αυτό είναι το βασικό στοιχείο της υπόθεσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του την επιλογή για αν θα πορευτεί και μετά το καλοκαίρι με τον 47χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, την υφιστάμενη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες να ενεργοποιηθεί ο όρος παραμονής είναι λιγότερες από τις πιθανότητες για ”διαζύγιο”, μιας και αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης.

Όλα αυτά όμως, μόλις δύο ημέρες μετά το επίσημο τέλος της χρονιάς, με τις δύο πλευρές να συζητούν σύντομα. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας σκανάρουν την αγορά και εξετάζουν τις περιπτώσεις προπονητών που θα μπορούσαν να βρεθούν στον πράσινο πάγκο, χωρίς να έχει προκύψει κάτι περαιτέρω.

Το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη ”παίζει” μόνιμα τον τελευταίο καιρό για τον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα head coach να αποκαλύπτει μάλιστα πως είχε κρούση φέτος από το ”τριφύλλι”, χωρίς όμως να προχωρήσει το οτιδήποτε.

Η περίπτωση του προπονητή της Ούνικς Καζάν, μόνο εύκολη δεν είναι. Κι αυτό γιατί πολύ απλά δεσμεύεται με συμβόλαιο, στο οποίο περιλαμβάνεται οψιόν και από την πλευρά του και από την πλευρά των Ρώσων.

Οι πληροφορίες του Eurohoops κάνουν μάλιστα λόγο για νέες συζητήσεις, ώστε να γίνουν ευνοϊκότεροι οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, απόρροια της μεγάλης επιτυχίας στο EuroCup που έφερε την πρόκριση στην Ευρωλίγκα, έστω και ως φιναλίστ.

Για να φτάσουμε στο συμπέρασμα, για να αποχωρήσει ο Πρίφτης από την Ούνικς, θα πρέπει να καταβληθεί το σχετικό buy-ouy”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News