Παναθηναϊκός: "Δύο μέρες τώρα αυτά λέει με τους παίκτες του και ο Γιοβάνοβιτς"

Γιοβάνοβιτς: «Με την πλάτη στον τοίχο» - Ατάκες μετά το διπλό

Τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Τα Γιάννενα θα έρθουν στην Λεωφόρο για να πάρουν αποτέλεσμα. Είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Χρειάζεται συγκέντρωση και υπομονή, πρέπει να το ξέρει κι ο κόσμος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έκανε ένα μεγάλο βήμα ο Παναθηναϊκός αλλά ακόμα είναι όλα ανοιχτά. Δύο μέρες τώρα αυτά λέει με τους παίκτες του και ο Γιοβάνοβιτς. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, αν εξασφαλίσει την Ευρώπη αύριο το «τριφύλλι», τότε την Τρίτη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παίκτες καταπονημένοι, όπως οι Ρούμπεν, Παλάσιος και Αϊτόρ θα ξεκουραστούν.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να γεμίσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» και απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News