Παναθηναϊκός: Ψηλοί, ταυτότητα και ο ρόλος του Χεζόνια

Ξέσπασμα Χεζόνια στο ΟΑΚΑ κατά των οπαδών της ΑΕΚ (vid)

Θεωρητικά με την απώλεια Μήτογλου και Μπεντίλ, προτού ακόμα δούμε την ολοκλήρωση του ρόστερ, υστερείς στις μάχες του ζωγραφιστού.

Όχι ότι πέρσι ήσουν σύνολο που παρουσίαζε κανένα βαρύ heavypost χαρακτήρα στην επίθεση σου, απλώς με τον Έλληνα και τον Γκανέζο δίπλα στον Παπαγιάννη πολλές φορές κέρδιζες το μπρα-ντε-φερ του ριμπάουντ και του παιχνιδιού κοντά στη ρακέτα, με τον Παπαγιάννη (ακόμα) να μην τρελαίνεται να παίζει πάνω από τη ρακέτα προτιμώντας τα σουτ από τα 3-4 μέτρα.

Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μάριο Χεζόνια (η ανανέωση ή όχι του οποίου θα δείξει πολλά), ο Κροάτης έχει κυκλωθεί απ΄ όλους κι αναλόγως των εξελίξεων του συμβολαίου του θα φανεί μέρος του συστήματος που έχει στο νου ο κόουτς Πρίφτης για την επόμενη περίοδο.

Το πιο σημαντικό πάντως για ένα φρέσκο σύνολο με καινούργιο προπονητή (πάντα σε συνάρτηση με την ταυτότητα που θέλει να δώσει ο κόουτς), είναι να καταφέρει γρήγορα ο Παναθηναϊκός να αποδίδει πειστικό μπάσκετ όχι γιατί θα έχει τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση (το αντίθετο) αλλά γιατί είναι θα είναι ομάδα που θα δουλεύει πολύ τη διαδικασία παραγωγής και άμυνας.

Κανείς δεν τους ζητά άλλωστε να πάρουν την Ευρωλίγκα φέτος!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News