Παναθηναϊκός: Ψηφίστε ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή! (poll)

Παναθηναϊκός: Ψηφίστε ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή! (poll)

Στις εννέα μεταγραφές σταμάτησε ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι και το newspao.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε στο poll για την καλύτερη κίνηση του Γιοβάνοβιτς τους τελευταίους τρεις μήνες.

Το Τριφύλλι έφερε στην Αθήνα τους Λοντίγκιν, Γκάνεα, Μάγκνουσον, Βέρμπιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσόκαι και Τρουιγιέ. Από τους εννιά έχουν αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα οι έξι (δηλαδή όλοι εκτός από τους Λοντίγκιν, Τσόκαι και Τρουιγιέ).

Ο Γκάνεα εμφανίζεται βελτιωμένος και αποδοτικός στα τελευταία δύο παιχνίδια, ο Μάγκνουσον δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί λόγω τραυματισμού, ο Βέρμπιτς έχει δώσει τρίποντο με Λεβαδειακό, ο Τσέριν είναι βασικός και αναντικατάστατος, ο Σπόραρ έχει συμμετοχή σε αρκετά γκολ, ενώ κάνει και παραπάνω δουλειές, ο Μπερνάρ χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα.

Ψηφίστε παρακάτω:

Created with Poll Maker

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News