Παναθηναϊκός: «Ψάχνεται» ενόψει καλοκαιριού ο Διούδης - Το οικονομικό και η ομάδα

Διούδης: «Είχα συνηθίσει να αγωνίζομαι πολύ τα προηγούμενα χρόνια»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το καλοκαίρι θα σκεφτεί την αποχώρηση από τον σύλλογο, ώστε να παίζει πιο πολύ και να κυνηγήσει την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.

Ο Σωκράτης Διούδης έχει χάσει και πάλι τη θέση του βασικού γκολκίπερ, με τον Μπρινιόλι να παίζει πλέον σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο και να είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ψάχνεται για να δει τι θα κάνει το καλοκαίρι και αν θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη Sportday.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το θέμα είναι αν θα βρει και πρόταση που θα ικανοποιεί τους «πράσινους» για να τον παραχωρήσουν και αν ο ίδιος θα βρει και την ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να πάει να αγωνιστεί και να διεκδικήσει ξανά την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News