Παναθηναϊκός: Ψάχνει μια πειστική εμφάνιση

Κάτας: Αποκάλυψη για τον τραυματισμό Νέντοβιτς, αποθέωση για Χεζόνια

Το Περιστέρι σε κέρδισε τον Σεπτέμβρη στο Σούπερ Καπ πετώντας σε εκτός διεκδίκησης τίτλου, σε κέρδισε και το 2019 (80-72), ευκαιρία σήμερα για μια καλή εμφάνιση που θα ανεβάσει και το ηθικό μετά από μια ακόμα προβληματική απόδοση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Τα παιχνίδια της Ευρώπης λειτουργούν ως προετοιμασία (!) για τους αγώνες στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να δείχνει έτοιμη να σου αμφισβητήσει φέτος τα πρωτεία.

Το κακό φέτος είναι σε στο 90% των αγώνων της Basket League δεν είσαι πειστικός, το ίδιο είχε γίνει στον πρώτο γύρο απέναντι στην ομάδα της δυτικής όχθης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Πήρες μεν τη νίκη με 75-57, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι πράσινοι έδειξαν αρκετά μουδιασμένοι κι έμοιαζαν εγκλωβισμένοι στην άμυνα «ζώνης» του καλά διαβασμένου Αργύρη Πεδουλάκη. Το χαμηλό 13-14 υπέρ του Περιστερίου στην πρώτη περίοδο μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Παρά το γεγονός ότι το τριφύλλι βρέθηκε στο +11, το Περιστέρι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και να μειώσει κατά το ήμισυ την διαφορά με τη λήξη του ημιχρόνου (36-31), με τον Πεδουλάκη παίρνει πράγματα από τους 11 από τους 12 παίκτες που χρησιμοποίησε (σ.σ. μόνο ο Αθηναίου δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο).

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με συνεχόμενα τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο βοήθησε να ανοίξει την διαφορά, με τον Σέρβο παικταρά να είναι ο μεγάλος απόντας και σήμερα!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News