Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Τρουιγιέ - Φορτσάρει για 2η μεταγραφή!

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο χαφ και... παίζει άμεσα

Μεταγραφικό ντεμαράζ από το Τριφύλλι που προσπαθεί να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή τις τελευταίες ώρες του μεταγραφικού παζαριού.

Οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στο Γάλλο χαφ ο οποίος αγωνίζεται στο 8 και στο 10 ενώ κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η τεχνική του.

Ο Τρουιγέ ανήκει στη Νις και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ, και βοήθησε σημαντικά ώστε να επανέλθει η γαλλική ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Για την ακρίβεια κατέγραψε 28 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι γίνονται κινήσεις για να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης για το κέντρο χωρίς πάντως να έχει διαρρεύσει κάτι για αυτήν την περίπτωση ή να υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές….

Παναθηναϊκός: Αυτός «σφυρίζει» το παιχνίδι με τα Γιάννενα!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Superleague με τον διαιτητή Κουτσιαύτη να έρχεται στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ορίστηκε για το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στη διαιτητική ομάδα θα είναι οι Κουρομπίλια, Παπαδάκης και Στάμος, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Τζοβάρας και Μεϊντανάς. Παρατηρητής ο Τεροβίτσας.

Το 2017 ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε αποβάλλει δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάρισα.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Τρουιγιέ - Φορτσάρει για 2η μεταγραφή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News