Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος ο Πάρις Λι - Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει»

Παναθηναϊκός: «Πρώτος στόχος ο Πάρις Λι - Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει»

Δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πάρις Λι της Μονακό.

Ειδικότερα, το sdna.gr αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ο Πεδουλάκης δεν θα περιμένει τον Ιούλιο για αποφάσεις διότι τότε είναι σαν τη λαϊκή στις 10 το πρωί. Τα κεράσια είναι ακριβά. Αν περιμένει, αντίο και το 2023.

Για να μην πάρει λοιπόν κανένα ρίσκο έχει κυκλώσει ένα όνομα: Του Πάρις Λι. Στα 27 του μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα. Έχει κάνει το αγροτικό του, έπαιξε φέτος Ευρωλίγκα με 7,5 πόντους και 11 στη γαλλική Λίγκα ως παίκτης της Μονακό κι απέναντι στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ έδειξε πως είναι και πνευματικά ικανός να σηκώσει το βάρος, με μια εξαιρετική σειρά αγώνων.

Είναι καλός χειριστής της μπάλας, είναι εξαιρετικός αμυντικός πάνω στη μπάλα, του λείπει το μέγεθος αλλά είναι δυνατό παιδί και παίζει εγκεφαλικά. Το μειονέκτημα του ήταν η αστάθεια στο τρίποντο αλλά κι αυτό το έφτιαξε τα δυο τελευταία χρόνια με 41% πέρυσι στην Ορλεάνς και 36% φέτος στη Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει απλά στόχο τον Λι. Του το δείχνει με κάθε τρόπο. Μίλησαν μαζί του, του εξήγησαν το σχέδιο τους κι ο Αμερικανός δείχνει με τον τρόπο του ότι έχει βάλει σαν προτεραιότητα τους πράσινους.

Εν ολίγοις, το θέμα είναι σε καλό δρόμο. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λι κι ο Λι θέλει Παναθηναϊκό. Συνήθως τα αμοιβαία θέλω έχουν καλή κατάληξη. Προσεχώς τα νεότερα. Κι από εκεί και πέρα θα φανεί που πηγαίνει ο σχεδιασμός. Σε πρώτη φάση το πλάνο ξεκινώντας από τον Λι, δείχνει ότι πάει για 6 «κανονικούς» ξένους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News