Παναθηναϊκός: Προτιμότερος ο Παπαπέτρου από το 1 εκατ. ευρώ

Παπαπέτρου: «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους»

Και ο Παναθηναϊκός και ο Παπαπέτρου κερδίζουν από το διαφαινόμενο deal των δύο πλευρών (μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν) και την επέκταση συμβολαίου του «Πάπι» μέχρι το 2024.

Δεν θα έβρισκε καλύτερο παίκτη – ηγέτη από τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός με 1 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι ντεφάκτο, αν κοιτάξει κανείς την αγορά και διαπιστώσει πως τα νούμερα έχουν… εκτοξευτεί για τους πρώτης γραμμής παίκτες.

Ο Παπαπέτρου είναι τέτοιος και μάλιστα, έχει χαρακτηριστεί και από τα καλύτερα 3-4αρια της Ευρώπης (ασχέτως, αν κατέβηκε και στη θέση του guard την περασμένη χρονιά).

Από την άλλη, ο «Πάπι» δεν θα έβρισκε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό για να νιώσει leader. Είναι εκείνος με το υψηλότερο συμβόλαιο σε μια ομάδα που κατακτά τίτλους τα τελευταία 26 χρόνια!

Το NBA out έχει λογική, την Αμερική δεν τη διαγράφει κανείς στο μυαλό του και του δίνει και την ελευθερία κινήσεων, εάν και εφόσον προκύψει κάτι, να το εξετάσει σοβαρά από το «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News