Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση οι νταμπλούχοι

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση οι νταμπλούχοι

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία της για την σεζόν 2022-2023 με την πρώτη της προπόνηση.

Άπαντες ευχήθηκαν να έχουν μια καλή σεζόν και να καταφέρει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Από πλευράς διοίκησης βρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο γενικός αρχηγός κ. Σωτήρης Νίκας και ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Γόντικας. Καλωσόρισαν τους νέους παίκτες στην ομάδα και άπαντες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Από κει και πέρα ο Διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων Σωτήρης Πανταλέων ανέφερε στους παίκτες «Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού μας. Κάναμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα με εσάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε στον Σύλλογο.

Σας πιστεύουμε και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί για τη φετινή χρονιά. Παράλληλα προσπαθήσαμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς ώστε να σας δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να προσηλωθείτε αποκλειστικά και μόνο στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις. Στόχος μας πάντα είναι να είναι ο Παναθηναϊκός στην κορυφή».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος υπογράμμισε στους παίκτες «Ο Σωτήρης είπε μια πολύ σημαντική και μαγική λέξη για εμάς στον Παναθηναϊκό.Οικογένεια.

Αυτό είμαστε και για αυτό δουλεύουμε συνεχώς ποικιλοτρόπως. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψουμε μαζί φέτος ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και θα πάμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών οι: Άξελ Γιάκομπσεν, Φερνάντο Ερνάντεζ, Γιώργος Πετρέας, Γίρι Κόβαρ, Δημήτρης Ζήσης, Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ, Βασίλης Σερεμέτης, Αχιλλέας Μπάσης, Άγγελος Μάρκου, Ανδρέας Φράγκος, Ξενοφών Γκουρμούσας, Άγγελος Γεωργίου και Βασίλης Κωστόπουλος.

Το staff του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν:

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος

Βοηθός Προπονητή: Παύλος Καραμαρούδης

Βοηθός προπονητή-Γυμναστής:Χρίστος Μπέλος

Στατιστικολόγος: Άλκης Μπέλος

Φυσιοθεραπευτής: Ναπολέων Χαρίσης

Φυσιοθεραπευτής: Θεόδωρος Γκανασούλης

Τιμ Μάνατζερ: Ρούλης Αγραπιδάκης

Φροντιστής :Αλέξανδρος Μάκος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News