Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά χωρίς κάποιον... εξωγήινο

Πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός μετά το «όχι» του Χεζόνια

Λίγο ακαταλαβίστικα ήταν όσα δήλωσε τις προάλλες ο Μάριο Χεζόνια για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, πέφτοντας σε κάμποσες αντιφάσεις.

Παικτικά μάλλον ο Πρίφτης κάποια στιγμή θα φτάσει να νοσταλγεί τον Κροάτη, εκείνον που πέρσι ήταν το special κομμάτι του ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα (από το 1992 και μετά τουλάχιστον) ομάδα ακριβή (επί Παυλοθανάσηδων πανάκριβη), αλλά φέτος θα μάθουμε να ζούμε χωρίς «εξωγήινους», τύπου Διαμαντίδη, Καλάθη, Τζέημς και Χεζόνια – η αλλαγή της φετινής ομάδα σε σχέση με την περσινή είναι η διαφορά του Μεϊκόν και του Πέρι από τον ακριβοθώρητο Μάριο. Ο δεύτερος κάνει τη διαφορά, οι πρώτοι είναι χρήσιμοι.

Ο οργανισμός βελτίωσε τον Παπαγιάννη, βοήθησε τον Παπαπέτρου να πιστέψει στον εαυτό του, πήρε πολλά στη διάρκεια της σεζόν από τον Σαντ Ρος, αλλά κανείς δεν είναι Χεζόνια, φέτος το τριφύλλι είναι ένα μωσαϊκό από μονάδες που θα παλέψουν για την επιτυχία μην γνωρίζοντας σε ποια ομάδα αγωνίζονται και το επίπεδο της πίεσης που πέφτει όταν οι ήττες μαζεύονται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News